Telefon

Coș cumpărături

Servicii

Homepage / Servicii

C&C SERVICE GROUP

service, piese si echipamente spalatorii rufe

Incheiem contracte de revizii, service lunare sau trimestriale
(beneficiind de aceste contracte preveniti eventualele daune ale utilajelor care ar putea fi mult mai costisitoare)

Atributiuni ce sunt incluse in revizie:

• verificarea curelelor de transmisie
• verificarea rezistentelor de incalzire
• verificarea parametrilor si a placilor de baza
• verificarea circuitului de aer cald la uscatoare
• verificarea instalatiei electrice a utilajului
• verificarea diferitelor suruburi
• verificarea si diagnosticarea rulmentilor
• verificarea si diagnosticarea senzorilor
• verificarea electrovalvelor de admisie
• verificarea electrovalvelor de evacuare
• verificarea amortizoarelor si elementelor de sustinere
• verificarea contactorilor de sens sau cuplaj bloc rezistente(TCA)
• Instructajul personalului

Mii de piese pentru toate echipamentele de spalatorie de la toti producatorii

COMERCIALIZAM HUSE, ACCESORII SI BENZI TRANSPORTATORE PENTRU SPALATORII
HUSE NOMEX, MOLTON, BUMBAC SE POT CONEFCTIONA LA COMANDA PE DIFERSE MARIMI
BENZI CALANDRU NOMEX PE DIVERSE MARIMI
Service si Reparatii echipamente de Spalat, calcat si uscat rufe spalatorii

Service si Echipamente de Spalat-Calcat si Uscat Spalatorii Rufe

Dacă sunteți în căutarea unui service de spălătorie, echipa noastră complet instruită, avans o experienta de peste 15 ani depășește în mod constant așteptările, susținând în același timp reputația noastră de fiabilitate.
Înțelegem cât de frustrant poate fi atunci când echipamentul tău nu mai funcționează. Putem face o constatare pentru a analiza defecțiunile majorității echipamentelor de spălat rufe profesionale/industriale din Romania. Oriunde vă aflați în țară, unul dintre colegii noștri de service va fi la îndemână pentru a stabili o vizita in vederea depistarii erorilor.

 
Lucrand cu un personal avand o inalta calificare in domeniu, putem astfel garanta respectarea conditiilor de punere in fuctiune impuse de producator, asigurarea perioadelor de garantie si post garantie, consiliere telefonica, interventie rapida( in max. 48 h )

Incepand cu anul 2012, avem acces la cea mai mare platforma din Europa de piese de schimb pentru echipamentele profesionale.

Incepand cu anul 2012, avem acces la cea mai mare platforma din Europa de piese de schimb pentru echipamentele profesionale.

În prezent, avem peste 1000 de echipamente în peste 100 de spălătorii din Romania la care oferim service si mentenanta.
Cu un service de interventii unic, care funcționează 5 zile pe săptămână, putem onora cu succesc toate contractele de service incheiate. Defecțiunile echipamentelor apar și, în cele din urmă, timpul de nefuncționare va afecta afacerea dvs., de aceea este esențial un serviciu bun de mentenanta. Pachetele noastre lunare sau trimestriale includ toată manopera și deplasarile. Avem o echipă cu experiență înaltă de ingineri de spălătorie, care operează cinci zile pe săptămână.

4.9

Scor Recenzii

Statistici

C&C SERVICE GROUP

5000+

Proiecte finalizate

3800+

Produse

1700+

Recenzii pozitive

10200+

Clienti fericiti

Vanzare echipamente de spalat rufe

Peste 60 de ani experienta in spalatorii industriale

La TECNITRAMO®, calitatea și serviciile sunt angajamentul nostru permanent. TECNITRAMO este un brand de referință în sectorul de spălătorie industrială la nivel național și internațional de peste 60 de ani.

Infiintat în 1950,in Barcelona, ​​odată cu fabricarea primelor masini de spalat manuale și centrifuge, atât de populare și de succes în acei ani de creștere în sectorul turistic și industrial. Devenind lideri și primul producător din Spania.

În 2006, în calitate de distribuitor principal, la Mp Diclesa® am decis să absorbim brandul în întregime, datorită succesului și prestigiului său pe piață. Transferarea producției sale la unitățile noastre din Parcul de afaceri Campollano (Albacete).

CONSILIERE TELEFONICA VANZARE

În calitate de partener, vă ajutăm cu întrebări tehnice, întrebări de vânzări și chiar recomandări pentru proiecte viitoare.

Oferim sesiuni de instruire gratuite pentru partenerii noștri, care acoperă întreținerea și repararea mașinilor de spălat rufe comerciale și industriale. De asemenea, vă ținem la curent cu cele mai noi tehnologii disponibile. Aceste sesiuni sunt livrate în mod regulat la fabrica noastră din Spania și depozitele din Europa.

Toate manualele noastre sunt ușor accesibile online, ajutându-vă pe dumneavoastră și clienții dumneavoastră să diagnosticați rapid orice probleme.

Prin angajamentul nostru de a vă înțelege pe dumneavoastră și nevoile dvs. de afaceri, vă oferim cel mai bun suport de vânzări. Echipa noastră dedicată de vânzări și asistență se asigură că produsele noastre funcționează într-un mod fiabil și eficient; ajutându-vă afacerea să devină mai profitabilă și mai durabilă.

Contact

Ne puteti contacta oricand