Despre C&C Service Group

SERVICE, PIESE SI ECHIPAMENTE SPALATORII RUFE

Călătoria noastră în sectorul spălătoriilor comerciale a început în anul 2012, pentru reparatia echipamentelor de spalat , uscat si calcat, iar astăzi suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii pentru echipamente de spălătorii industriale din Romania.
Echipa noastră unică și dedicată de experți în spălătorie are o înțelegere reală a sectorului și a provocărilor cu care se confruntă operatorii atunci când vine vorba de gestionarea unei spălătorii industriale eficiente.

Incepand cu anul 2020 incepem un parteneriat cu cei de la Professional Spares Italia, fiind recunoscuti ca unii dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb în sectoarele de catering și spălătorii comerciale. Puteti consulta cataloagele cu piese de schimb sau puteti verifica piesele de care aveti nevoie. Totodata, puteti trasmite cereri cu informatii suplimentare acolo unde aveti nevoie in vederea identificarii corecte a piesei de schimb.

Contacteaza-ne

Despre C&C Service Group

Incepand cu anul 2021 devenim unici importatori pentru echipamentele industriale Tecnitramo Spania. TECNITRAMO®, calitatea și serviciile sunt angajamentul nostru permanent. TECNITRAMO este un brand de referință în sectorul de spălătorie industrială la nivel național și internațional de peste 60 de ani. Infiintat în 1950,in Barcelona, ​​odată cu fabricarea primelor masini de spalat manuale și centrifuge, atât de populare și de succes în acei ani de creștere în sectorul turistic și industrial. Devine lider și primul producător din Spania.

De la acea dată, TECNITRAMO® a evoluat continuu în producția echipamentelor cu cele mai noi tehnici de fabricație: mașini CNC, strunguri, freze cu laser. În plus, au aparut cele mai inovatoare tehnici de fabricație pentru a controla, optimiza și îmbunătăți produsele finale adăugând cea mai mare valoare, ceea ce este atât de apreciat de clienții noștri de-a lungul anilor.

Putem să ne reinventăm continuu pentru a îndeplini nevoile clienților.

5000+
Proiecte finalizate
4545
Produse
1700+
Recenzii pozitive
10200+
Clienti fericiti
Copyright 2024 © All Right Reserved Mentenanta web asigurata de Allfix.ro
homestoremagnifiercross